2014. gada 2. decembrī plkst. 17.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Rīgā, Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) notiks Elizabetes Ozolas grāmatas “Garīgi un praktiski padomi” prezentācija un ievads lekciju ciklā “Tavai veselībai un labsajūtai”.
 
Lekciju cikls bibliotēkā iecerēts 2015. gada sākumā, un tajā tiks runāts par tādām tēmām kā kustība mūsu veselībai, dziedināšana ar balsi, sabalansēts uzturs, dzīves vide u.c.

Grāmatas autore un cikla iniciatore ir dziedniece – ekstrasense, psiholoģe un pedagoģe. Elizabete Ozola ir uzrakstījusi arī vairākas citas grāmatas – “Meditatīvā zīmēšana”, “Krāsas. Uztvere un iedarbība”, “Dziedinošās terapijas” u.c.

Savā jaunajā grāmatā Elizabete Ozola piedāvā lasītājiem savu skatījumu un pārdomas par viņai pašai un vairumam cilvēku svarīgiem jautājumiem. Ar ko ticība atšķiras no reliģijas? Ar ko veiksme atšķiras no neveiksmes? Vai nabadzības pieredze mums nāk par svētību? Kādas ir tās vērtības, bez kurām mūsu dzīve kļūst sekla? Kā kopt ķermeni? Kā gatavot veselīgu ēdienu? Kā atpazīt un uzzīmēt savu zīmi?

Garīgi un praktiski padomi ir paredzēti tiem, kurus interesē ezoteriskā literatūra, tiem, kas filozofiski uztver dzīvi, tiem, kam patīk lasīt garīgu literatūru, un arī tiem, kam šī grāmata izrādīsies patīkams pārsteigums.

Grāmatu “Garīgi un praktiski padomi” izdevis apgāds “Jumava”.

Kontaktinformācija bibliotēkā: 67181017