Socionika ir praktiskās psiholoģijas nozare, kas pēta informācijas apmaiņu cilvēka psihē, mijiedarbību ar apkārtējo pasauli un citiem psiholoģiskajiem tipiem. Socionika vairāk izplatīta bijušās Padomju Savienības teritorijā, jo radusies pagājušā gadsimta 60.gados Lietuvā.

 

E.Čeprova skaidro, ka Latvijā socionika līdz šim vairāk izmantota cilvēku personīgās dzīves un izaugsmes vērtēšanā, jo ļauj izprast sevi un savstarpējās attiecības. Ar socionikas palīdzību iespējams prognozēt, kuri cilvēku tipi būs saderīgi, kuri- nē.

 

Uzņēmējdarbības vidē, pēc ekspertes domām, socionika ir mazāk izplatīta, jo nereti uzņēmēji vēlas universālu testu pēc kura rezultātiem varētu noteikt darbinieka spējas un atbilstību, bet, diemžēl, tāda testa nav. Savukārt, izmantojot socionikas metodi, speciālists pēc aptuveni stundu garas sarunas vai darba intervijas, ir guvis priekšstatu par intervējamā spējām, raksturu, atbilstību amatam.

 

Pasākumā kopā ar Eviju Čeprovu meklēsim atbildes uz sāpīgiem attiecību jautājumiem, mēģināsim izprast paši un to, ko no dzīves drīkst un vajag gaidīt.  Ja vēlies ik rītu uz darbu doties ar prieku, justies mierīgi, laimīgi un droši savās attiecībās, būt mīlēts, mīlēt, rūpēties un būt aprūpēts, tad šīs vakars ir tieši Tev!

 

E.Čerpova: “Savā dzīvē un darbā socioniku veiksmīgi izmantoju jau 7 gadus. Praktiskās iemaņas un zināšanas nemitīgi papildinu ikdienas intervijās, personāla novērtējumos, kā arī socionikas studijās Maskavā.”

 

Ieeja uz pasākumu bez maksas.