Tajā strādājošie un pašnodarbinātie vecumā no 25 gadiem var izvēlēties paaugstināt savu profesionālo kompetenci un konkurētspēju 12 dažādās tautsaimniecības nozarēs, piesakoties mācībām līdz 16. aprīlim 68 izglītības iestādēs visā Latvijā.


Tā, projekta ietvaros Latvijas Kultūras akadēmija piedāvā mācības profesionālās pilnveides programmās “Režija un aktiermeistarība skatuves mākslas kolektīvu vadītājiem” un “Muzeju darbības pamati”, savukārt Latvijas Nacionālās bibliotēkas Kompetenču attīstības centrs piedāvā mācības programmās “Informācijas un bibliotēku zinību pamati” un “Bibliotēku zinības”. Tāpat plašajā mācību piedāvājumā, kas aptver 12 nozares un vairāk nekā 400 izglītības programmas, pieejami arī citi radošām profesijām noderīgi piedāvājumi.


Mācību izmaksu lielāko daļu sedz Eiropas Sociālais fonds un Latvijas valsts – pašiem mācību dalībniekiem jānodrošina 10% līdzmaksājums, bet maznodrošinātajiem un trūcīgajiem mācības ir pilnībā bez maksas. Tā kā mācības pieejamas dažādos laikos, tai skaitā vakaros un brīvdienās, tās var apvienot ar darbu.


Infografika

Ar plašāku informāciju par mācību piedāvājumu un pieteikšanās kārtību var iepazīties Valsts izglītības attīstības aģentūras interneta vietnē.