Grāmatas pamats ir populārais mācību kurss Google darbiniekiem “Meklē sevī”, kas jau daudziem ir kalpojis par ceļvedi produktivitātes un radošuma paaugstināšanai, jēgas un piepildījuma atrašanai darbā un dzīvē. “Meklē sevī” atklāj, kā nomierināt prātu un novest to dabiskajā laimes stāvoklī, padziļināt pašapzināšanos un attīstīt pašapziņu, izmantot empātiju un līdzjūtību izcilai vadībai un produktīvai sadarbību, kas balstās uz uzticību un atvērtu komunikāciju.

 

Grāmata ir uzrakstīta viegli lasāmā valodā, papildināta ar lieliskām karikatūrām un piemēriem “iz dzīves”. To varēs izmantot jebkurš, neatkarīgi no iepriekšējās sagatavotības un izglītības līmeņa. “Meklē sevī” latviešu valodā izdevis organizāciju personāla apmācības un attīstības uzņēmums k.Port (vairāk informācijas par grāmatu, apzinātības apmācību Latvijā pieejama mājas lapā: www.grow.lv).

 

“Grāmata “Meklē sevī” ir unikāla ar to, ka tas ir pirmais izdevums latviešu valodā, kurš sniedz ieskatu apzinātības un emocionālās inteliģences attīstīšanas metodēs – tēmās, kuras Latvijā vēl nav īpaši pazīstamas, bet pasaulē kļuvušas par “karstajiem jautājumiem” zinātniskās izpētes, praktiskās pielietošanas un personāla apmācības sfērās,” uzsver Helmūts Ancāns, apzinātības attīstības programmu Latvijā pasniedzējs (sadarbībā ar www.grow.lv).

 

“Dzīves tempam pieaugot, ir būtiski nepazaudēt sevi laika skrējienā, saglabāt spēju ātri pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās un uzturēt emocionālo līdzsvaru sevī. Ikvienam profesionālim ir svarīgi ikdienā strādāt ar sevi, lai attīstītu koncentrēšanās spējas, uzlabotu pašsajūtu, spētu pretoties stresa situācijām, tiktu galā ar destruktīvām emocijām, radītu sevī iekšējo mieru un pārliecību,” grāmatu “Meklē sevī” iesaka Uldis Smilts, a/s Exigen Services Latvia valdes priekšsēdētāja vietnieks.

 

“Meklē sevī” varēs iegādāties:

www.grow.lv un www.kport.lv,

kā arī tuvākajā laikā – Latvijas grāmatnīcās