Grāmata jau ar aprīļa sāku drīz būs pieejama grāmatnīcu plauktos. To varēs iegādāties gan tie, kuriem labpatīk darboties žurnālistikas nišā, gan arī tie, kuri plāno savu dzīvi sasaistīt ar žurnālistiku.

D.Sondores grāmata ir ievērojama ar to, ka kas tāds ir aprakstīti pirmoreiz. Tādu pazīstamu žurnālistu kā piemēram L.Muktupāveles, A.Auziņa, J.Lejas un daudzi vēl citu amizantie un dramatiskie stāsti ir lasāmi vienuviet. Šajos žurnālistu stāstos ir aprakstīta vienīgi patiesība, par to kā viņi ar to sāka nodarboties, kāpēc sāka un kas tajā visā ir tāds, kas spēj aizraut.

Interesanti ir arī parādīta hierarhija. tolaik padomju laikos žurnālistu profesija bija reti piesātināta ar piedzīvojumiem un vēl jo retāk ar mistiskiem atgadījumiem, kas no mūsdienu skata punkta izskatās citādāk.

Katra žurnālista aprakstītie stāsti atšķiras cits no cita, bet tomēr visi tiecās uz kopīgu un vienotu mērķi – informēt sabiedrību, lai tā būtu lietas kursā par notiekošo Latvijā un ārpus tās.

Ja Jūs esat šīs profesijas pārstāvis, interesējaties par žurnālistiku vai tikai sākat to studēt, tad nāciet uz tuvākajām grāmatnīcām un iegādājaties Dzidras Sondores grāmatu “Amizantās un dramatiskās nejaušības” savā īpašumā.

Vairāk par grāmatas prezentāciju uzzināsiet sekojot informācijai www.iespejugramata.lv vai www.draugiem.lv/iespējugramata