Ja Tev ir ideja un esi gatavs vadīt konferences dalībniekus iesaistošu, interaktīvu un radošu nodarbību, darbnīcu vai diskusiju, piesakies!

Plānotais nodarbības, darbnīcas vai diskusijas garums – 50 minūtes. Vienlaicīgi notiks vairākas paralēlās sesijas un konferences dalībniekiem būs iespējams izvēlēties interesējošo sesiju, kuru apmeklēt. Darba valoda – angļu (ja vēlies diskutēt kopā ar Baltijas kolēģiem) vai latviešu (ja vēlies diskutēt kopā ar Latvijas kolēģiem).

 

Kas mūs interesē?

  • Interaktīvas nodarbības, kuru laikā klātesošajiem ir iespēja iesaistīties un iedvesmoties
  • Iesaistošas diskusijas, kuru laikā klātesošajiem ir iespēja ne tikai uzzināt, bet arī dalīties ar savām idejām
  • Radošas darbnīcas, kuru laikā ir iespējams izzināt un pamēģināt kaut ko jaunu
  • Lai kas tas arī būtu (interaktīva nodarbība, diskusija, radoša darbnīca), tam jābūt saistītam ar kongresa vai konferences centrālo tēmu

 
Kas mūs neinteresē?

  • Garas prezentācijas, kuru noslēgumā neatliek laika uzdot jautājumus
  • Diskusijas, kuru laikā nav iespējams iesaistīties un dalīties ar savu pieredzi

 

Laika grafiks:
4. septembris – pieteikumu gala termiņš (pieteikums rakstāms brīvā formā; aprakstot ideju, jānorāda, kāpēc pieteiktais temats ir aktuāls; jāapraksta sesijas formāts un plānotās metodes, ar kādām klātesošie tiks iesaistīti)

11. septembris – termiņš, līdz kuram konferences organizēšanas darba grupa izvēlas izskatīs pieteikumus un paziņo rezultātus

14. septembris – Interaktīvo un radošo nodarbību, disusiju un darbnīcu programmas izsludināšana 

Pieteikumus lūdzam līdz 4.septembrim sūtīt uz e-pasta adresi: bibliotekarubiedriba@gmail.com ar norādi “Pieteikums interaktīvai sesijai”.