5.septembrī no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00 Vērmanes dārzā notiks kārtējie bērnu svētki “Nāc un piedalies!”. Šajā dienā varēsim uzzināt ne vien daudz noderīgu lietu par dažādām izglītošanās iespējām, bet arī to, cik interesanti un daudzveidīgi brīvo laiku var pavadīt Rīgā. Un ne vien Rīgā, bet arī Rīgas Centrālajā bibliotēkā un arī tās 26 filiālbibliotēkās, kas darbojas dažādās pilsētas apkaimēs!

Rīgas Centrālās bibliotēkas teltī varēsim piedalīties jautrās ātrlasīšanas, mēles mežģu un burbuļu pūšanas sacensībās un veidot kolāžas – par citplanētiešiem, par grāmatu varoņu piedzīvojumiem un par to, kas bibliotēkā var notikt un notiek naktī! 

Varēsim risināt arī prāta spēles – meklēsim populāriem grāmatu tēliem pazudušās mantas, mēģināt rakstīt dzejoļus. Būs arī pārsteigumi un balvas!

Mūsu teltī jūs gaidīs bibliotekāru komanda no RCB Bērnu literatūras nodaļas un filiālbibliotēkām – Imantas, Sarkandaugavas, “Rēznas” un “Vidzemes”. 

Bērnu svētkus organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs un Rīgas Skolēnu pils. Rīgas Centrālā bibliotēka svētkos piedalās jau vairākus gadus.

 

Nāc un piedalies!