2015. gada 13. jūnijā plkst. 15.00 Rīgas Centrālā bibliotēka (Rīgā, Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) ielūdz uz rokdarbnieku pasākumu “Zemūdens stāsts”. Aicināts ikviens rokdarbu entuziasts ar savām adatām un dzijas kamolu!

Pasākuma laikā
•    RCB rokdarbu klubiņa “Radošie dzīpariņi” vadītāja Dzintra Ķēniņa un citas rokdarbu aktīvistes mācīs neparastus adīšanas paņēmienus;
•    tiks atklāta “Radošo dzīpariņu” rokdarbu izstāde “Zemūdens stāsts”, kas bibliotēkas 2. stāva klusajā lasītavā būs apskatāma līdz 30. jūnijam – darbdienās no plkst. 11.00 līdz 19.00. sestdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00.

Pasākums “Zemūdens stāsts” tiek rīkots Vispasaules publiskās adīšanas dienas kontekstā. Publisko adīšanas dienu jeb Knitting in public pasaulē atzīmē kopš 2005. gada. Vairāk par publisko adīšanas dienu lasāms adītāju mājaslapā http://www.wwkipday.com/.

Adīšana ir ne vien relaksējošs vaļasprieks, bet arī iespēja izpaust savus mākslinieciskos dotumus, radot gan dažādas praktiskas lietas, gan mīkstus un gaisīgus mākslas objektus. Turklāt adīšana ir nodarbe, kurai var nodoties jebkurā laikā un vietā, ja vien līdzi ir dzija un adatas.

Kontaktinformācija bibliotēkā: 67037124