2015. gada 12. jūnijā plkst. 16.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Daugavas filiālbibliotēka (Rīgā, Aviācijas ielā 15) ielūdz uz tikšanos ar krāsu  terapeiti un psiholoģi Elitu Goldmani (Elizabeti Ozolu) un grāmatas “Cilvēks krāsu pasaulē” prezentāciju.

Grāmatu izdevis apgāds “Jumava”. “Grāmatas autore sniedz iespēju iepazīties ar krāsu simboliku, atšķirībām, nozīmi un interpretāciju dažādās kultūrās un reliģijās. Turklāt krāsām piemīt arī terapeitiskā iedarbība, – tās ir nozīmīgs psiholoģisks faktors. Grāmatas praktiskā puse atspoguļo krāsu izvēles īpatnības apģērbā, interjerā, dizainā un reklāmā, īpašu uzmanību pievēršot to optiskajai un emocionālajai ietekmei uz cilvēku,” informē “Jumavas” mājaslapa.

Apgādā “Jumava” iznākušas arī vairākas citas Elitas Goldmanes (Elizabetes Ozolas) grāmatas – “Garīgi un praktiski padomi” un “Ezotēriskā etiķete” (2014), “Sapņošanas garīga prakse” (2013), “Krāsas. Uztvere un iedarbība” (2006), “Krāsu terapija” (2004) un daudzas citas. Vairākas grāmatas ir kopprojekti sadarbībā ar citiem autoriem, piemēram, kopā ar Jāni Arvīdu Plaudi tapušas grāmatas “Es un Tu” (2013), “Latvijas augi sadzīvē” (2012) un “Sakrālā Latvija” (2011).

Tikšanās ar Elizabeti Ozolu bibliotēkā notiek Zaļā mēneša pasākumu ietvaros. Visu jūniju bibliotēkā ir aplūkojama arī fotokluba “Rīga” fotoizstāde “RGB-ZAĻŠ”, kā arī bibliotēkas materiālu izstāde “Pa zaļu cerību pakalniem”.
 
Kontaktinformācija:
Tālr.: 67848995
E-pasts: daugava@rcb.lv