2011. gada 30. maijā plkst.15:30, Bērnu slimnīcas novietnē (Rīgā, Vienības gatvē 45) Saulaino dienu bibliotēkas telpās mazajiem pacientiem tiks atklāta vasaras brīvdienu foto akcija – ”Vasaras foto mirkļi Bērnu slimnīcā”!

Nokļūšana slimnīcā noteikti nav veids, kā bērni izvēlētos pavadīt vasaras brīvlaiku, taču dzīvē gadās visādi. Lai iepriecinātu mazos pacientus un padarītu viņu uzturēšanos slimnīcā , Bērnu slimnīcas fonds sadarbībā ar Nikon Latvija un laikrakstu Diena sniegs bērniem iespēju fotografēt slimnīcā notiekošo un apgūt fotografēšanas prasmes ar profesionālu fotogrāfu palīdzību.

Pasākumā piedalīsies mazie pacienti, slimnīcas pedagogi, kuru uzraudzībā tiks nodoti fotoaparāti, Nikon Latvija pārstāvji, kā arī Dienas fotogrāfi, kuri bērnus iepazīstinās ar fotografēšanas pamatiem.

Būsiet mīļi gaidīti skolēnu brīvlaika pirmajā dienā, 30. maijā plkst.15:30 Bērnu slimnīcas novietnē Torņakalnā Saulaino dienu bibliotēkas telpās, lai kopā ar mazajiem pacientiem iemūžinātu pirmos foto mirkļus!