Plkst. 11:00 – Tiekas Valmieras puikas….Valmieras skolu 9. klašu puišu tikšanās ar treneri O. Lakuču, skolotāju Ģirtu Zālīti, žurnālistu, literātu Andri Briedi, studentu valdes prezidentu Reini Bajoru.

Plkst. 15:00  Senioru saruna pie tējas
“Kārtu kārtām, slāņu slāņiem reizē cits un tas pats…”.
Kā mainījušās ikdienišķās lietas mums apkārt. Saziņa, fotogrāfija, ceļošana  – kāda tā bija vakar un kāda tā ir šodien.

 

Plkst. 18:00 studenti, skolēni un visi Valmieras iedzīvotāji tiek aicināti uz sarunu  pie tējas krūzes. Tiks paziņoti stāstu konkursa “Valmiera – studentu pilsēta” uzvarētāji.

 

Plkst. 20:00 pulcēšanās pie Valmieras puiku skulptūras, lai iedegtu savu sapni Valmierai. Ar laternas gaismiņu palaidīsim naksnīgajās debesīs savu novēlējumu Valmieras puikām un savu sapni, kuram apņemamies mūžīgi sekot un nepadodoties cīnīties par to, tā,  kā to darīja Valmieras puikas.
 
No 29. novembra līdz 1.decembrim Vidzemes Augstskolas studentu vadītas ekskursijas vidusskolēniem pa Valmieras puiku takām.

 

No 22.-29. novembrim (ieskaitot) ar Jāņa Rozes grāmatnīcas atbalstu norisinājās studentu stāstu konkurss “Valmiera-studentu pilsēta”, kura ietvaros studenti tika aicināti iesūtīt savus stāstus par piedzīvojumiem Valmierā.