Šī tikšanās reize īpaša ar to, ka Ogres goda pilsoņu saraksts paplašinājies – ar 17.februāra Ogres novada domes lēmumu Goda pilsoņa apbalvojums par nozīmīgu ieguldījumu kultūras darbā piešķirts Rozālijai Galvanovskai.

 

Klātesošos uzrunāja Ogres novada domes kultūras darba koordinatore Anita Ausjuka.

 

Domes priekšsēdētāja vietniece Vita Pūķe tikšanās laikā sveica Goda pilsoņus un informēja par pilsētai un novadam nozīmīgajiem, aizgājušajā gada laikā paveiktajiem darbiem un realizētajiem projektiem, kā arī iezīmēja nākotnes pilsētas attīstības ieceres un plānotās aktivitātes.

 

Ar dziesmām un dzeju klātesošos priecēja Dailes teātra aktieris Varis Vētra.

 

Viesus sveica OCB direktore Maruta Jēkabsone un par bibliotēkas pakalpojumiem (ne tikai par tradicionālajiem, bet arī par elektroniskajiem resursiem un iespējām bibliotēkā izmantot latviešu filmu portālu un e-bibliotēku) stāstīja OCB lasītavas vadītāja Gaļina Sabļina.

 

Ogres novada pašvaldība sveica Goda pilsoņus Ogres pilsētas dzimšanas dienā ar Latvijā ražotām precēm veselības stiprināšanai. Goda pilsoņi pirmie saņēma jaunās Ogres novada pastkartes, kurās attēloti Ogres novada skaistākie dabas skati, kultūrvēstures apskates objekti un fotomirkļi no pilsētas svētku reizēm.