2019. gada 28. janvārī plkst. 10.40 Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos ar dzejnieci, rakstnieci, publicisti, tulkotāju Laimdotu Sēli. Pasākums notiek Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiāli atbalstītā projektā “Rakstītājs- Lasītājs“  ietvaros. 


Ventspilnieces Laimdotas Sēles pirmā publikācija- dzejolis “Jūra, tu šovakar veca un gudra…” ar pseidonīmu Astra Egle lasāms 1975.gada 5.aprīļa laikrakstā “Padomju Venta”. Viņa raksta dzeju, prozu, lugas, darbojas publicistikā, tulko. Laimdotas pašas rakstīto un izdoto grāmatu skaits tuvojas diviem desmitiem, bet ir vēl arī darbu publikācijas krājumos, citu autoru darbu tulkojumi.


2018.gadā izdoti vairāki Laimdotas Sēles darbi- stāsts par Gāliņciema vēsturi “Es iet no Gāliņciem uz pilset!”, folkloras materiālu apkopojums “Zlēku teiksmas un spoku stāsti”, dokumentāli vēsturisks romāns “Mūžam jaunā simtgadniece”- veltījums Ventspils Valsts ģimnāzijai. 


Sarunu ar Laimdotu Sēli vadīs literatūrzinātniece Andra Konste. Ieeja uz pasākumu bez maksas. Aicināti visi interesenti!
 

 
Informāciju sagatavoja:

Vija Baško

Ventspils bibliotēkas direktores vietnieka p.i.

Tālr.: 63623231

E-pasts: vija.basko@ventspils.lv