2018. gada 20. decembrī plkst. 14.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēka „Vidzeme” (Brīvības gatvē 206) aicina uz tikšanos ar sertificētu astroloģi, žurnāla „Praktiskā Astroloģija” galveno redaktori Gunu Kārkliņu.


Astroloģiju Guna Kārkliņa mācījusies „Horoskopu pasaules” skolā un „Starptautiskajā Reiki centrā”, zināšanas papildinājusi privātās nodarbībās, semināros, pašmācībā un savā privātpraksē, publicējusies dažādos izdevumos un bijusi Latvijas Astrologu asociācijas valdē.


Guna Kārkliņa stāsta par astroloģiju: „Astroloģiskās liecības palikušas ierakstītas mūmiju sarkofāgos, Stounheidžas akmeņu neparastajā observatotijā un ne tik senā pagātnē. Astrologi daudzām būtiskām lietām stāvējuši līdzās, un viņu pakalpojumus izmantojis arī ne viens vien valstsvīrs. Kāpēc gan neizzināt, ja caur to varam dzīvot labāk, vieglāk, sakārtotāk? Atrast savu ceļu, izprast, kāpēc notiek tieši tā, kā notiek. Tas ir fascinējošs izziņas process.”


2009. gadā izdevniecība „Antēra” laidusi klajā Gunas Kārkliņas grāmatu „Klīnika”, 2011. gadā izdota grāmata „Izprast sevi, savu ceļu: astroloģijas noslēpumi”. „Astroloģija nav gatava dzīves recepte, nedz Likteņa nenovēršamības tulkojums. Tas ir instruments, kā katram pēc savas brīvas gribas un izvēles dzīvot harmoniskāk un izmantot labvēlīgos zvaigžņu stāvokļus, lai sakārtotu dzīvi, biznesu un darītu labus darbus. Astroloģija arī norāda, kur jābūt apdomīgākam un piesardzīgākam. Bet ļoti daudz kas – mūsu pašu rokās, ” saka Guna Kārkliņa.


Uz tikšanos laipni gaidīti visi interesenti!


Informāciju sagatavoja:

Alise Apsīte

RCB filiālbibliotēkas “Vidzeme” galvenā bibliotekāre

Tālr.: 67181216

Kontaktinformācija bibliotēkā:

tālr. 67181216

e-pasts: vidzeme@rcb.lv