Katram ikdienas steigā var gadīties aizmirst, ka laikus jāpagarina izmantošanas termiņš un jānodod paņemtās grāmatas vai citi izdevumi bibliotēkā. Dienas iet, līdz bibliotēkai nesanāk aizskriet, un iekrājas kavējuma nauda par laikā nenodotajām grāmatām…

 
Aizvadot 2018.gadu un sagaidot Jauno 2019.gadu, vēršamies pie mūsu lasītājiem ar aicinājumu nodot bibliotēkā paņemtās grāmatas, nesatraucoties par kavējuma naudas maksāšanu. Gaidām ikvienu, kurš apzinās, ka ir kļuvis par bibliotēkas “parādnieku”, bet īpaši gribam uzrunāt tos lasītājus, pie kuriem bibliotēkas grāmatas ir aizkavējušās mēnešiem vai pat gadiem.


Lasītāji parasti izvēlas labas, vajadzīgas grāmatas, un tas nozīmē, ka vairāki tūkstoši labu grāmatu nav pieejamas kādam citam lasītājam, kamēr “aizmāršīgais” tās vienkārši tur savā plauktā. Aicinām visus, kuriem mājās stāv laikā nenodotas bibliotēku grāmatas, padomāt par saviem līdzcilvēkiem un nodot tās.

Jautājumu gadījumā zvaniet uz bibliotēku, kuras grāmata “aizķērusies” jūsu plauktā. RCB nodaļu kontaktinformāciju atradīsiet šeit.

RCB filiālbibliotēku kontaktinformācija šeit.

Informācija par darba laiku svētkos.

 

Lai svētkus sagaidām un 2018.gadu aizvadām ar izpildītām saistībām un padarīta darba sajūtu! Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2019.gadu!


Kontaktinformācija:

Tālr. 67623759

 

 
Informāciju sagatavoja:

Aiga Balode

Rīgas Centrālās bibliotēkas

Bibliotēku dienesta galvenā eksperte bibliotēku jomā

Tālr.: 67623759