2013. gada 1. februārī plkst. 16.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Mākslas un mūzikas nodaļā (Rīgā, Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) tikšanās ar Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta pētnieku, matemātiķi Andri Buiķi, žurnālisti Liu Guļevsku un viņu grāmatas “Vai tas esi tu vai kāds cits” izdevēju, SIA Madris direktori Skaidrīti Naumovu. Ieeja brīva. 

 

Daudzi atceras Andra Buiķa grāmatu “Vai mēs esam tie, kas patiesībā esam” (2001), kas nu jau kļuvusi par bibliogrāfisku retumu. 2012. gadā izdotais darbs “Vai tas esi tu vai kāds cits” ir šīs grāmatas loģisks turpinājums.

 

Tās pamatu veido desmit sarunas par hologrāfisko Visumu un kosmosu, par smadzenēm un domu enerģiju, par sapņiem un brīnumiem, par mūsu ķermeņu enerģētiskajiem laukiem un šo lauku mijiedarbību, par to, kā mūsu domas un jūtas ietekmē pasauli, un daudz ko citu.

 

Grāmatas autori un varoņi ir bērnu ārsts, reanimatologs Pēteris Kļava, medicīnas doktori Alberts Aldersons un Henrihs Grigalinovičs, astroloģe Velta Karnilavičiene, dzejniece Māra Zālīte, ekonomikas doktors Inesis Feiferis, animācijas meistari Roze Stiebra un Ansis Bērziņš un aktieri Rasma Garne, Helga Dancberga, Olga Dreģe, Rēzija Kalniņa un Varis Vētra.
 
Kontaktinformācija: Irisa Arāja, RCB Pieaugušo literatūras nodaļas vadītāja, tālr. 67037125, 27037126, e-pasts: Irisa.Araja@rcb.lv