Skolēnu rudens brīvdienās Ventspils Bērnu bibliotēka aicina bērnus un skolēnus uz Spēļu dienu, aicinot interesentus  radoši darboties.

Spēļu piedāvājums – negaidīti pārsteidzošs un ne tikai skolēniem saistošs, jo pagājušajā nedēļā Ventspils Galvenajā bibliotēkā viesojās pensionēts elektronikas inženieris Mikele Del Prete no Itālijas. Viņš personīgi Galvenajai bibliotēkai uzdāvināja grāmatas itāļu valodā, bet Bērnu bibliotēkai – interesantu kolekciju ar attīstošām, izglītojošām un zinātniska rakstura spēlēm.

Godātais Mikele Del Prete vairākkārt viesojies Latvijā un Ventspilī, lai veidotu sadarbību ar Ventspils pašvaldību. Vairākās pasaules valstīs viņš līdzdarbojies ar elektroinženieriju saistītos inovatīvos projektos.

Pateicoties dāsnajam dāvinājumam, daļa savdabīgās kolekcijas apskatāma un izmantojama Ventspils Bērnu bibliotēkā gan radošajām aktivitātēm, gan daudzpusīgai brīvā laika aizpildīšanai.

Bērnu bibliotēkas darbinieku un lasītāju vārdā – vissirsnīgākais PALDIES Mikele Del Prete kungam par brīnišķīgo dāvinājumu!

Aicinām ikvienu interesentu iesaistīties galda spēļu turnīrā.