2019. gada 28. maijā plkst.17.30 Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos un sarunu ar Olimpisko spēļu dalībnieku, treneri, sporta personību Arni Rumbenieku. Pasākumā “Sveiks un vesels” viņš dalīsies savā pieredzē un praktiskos padomos par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.   

 

Pasākums notiek Latvijas Veselības nedēļas 2019 ietvaros, kas šogad no 27. maija līdz 2. jūnijam Latvijā norisināsies jau 8. reizi. Veselības nedēļa ir Eiropas mēroga pasākums, kura mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Latvijas Veselības nedēļas laikā iedzīvotājiem tiek sniegta informācija, kas palīdz  veidot izpratni, ka fiziskās aktivitātes ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un viens no labākajiem un lētākajiem slimību profilakses veidiem. Piedāvāto dažādo fizisko aktivitāšu mērķis ir pārliecināt cilvēkus, ka tām ir jākļūst par ikdienas dzīves neatņemamu sastāvdaļu. 

 

“Lai katrs sasniedz savu mazo uzvaru pār sevi, jo galvenais ir uzvarēt pašam sevi un pārkāpt “es nevaru”,” ikvienam novēl Olimpisko spēļu dalībnieks, treneris un sporta personība Arnis Rumbenieks.  

 

Ieeja uz pasākumu bez maksas. Aicinām visus interesentus!


Papildinformācija:

 Vija Baško

 Ventspils bibliotēkas direktores vietnieka p.i.

 Tālr.: 63623231

E-pasts: vija.basko@ventspils.lv