Sestdien, 4. februārī, plkst. 13.00 Rīgas Centrālā bibliotēka (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) aicina uz prezentāciju par iespējām studēt Dānijā.

 

Stāstīsim par:
– studiju iespējām pēc vidusskolas, piedāvājot 60 bakalaura un akadēmiskās studiju programmas,

– iespējām iegūt otru bakalaura izglītību vien 3 semestru laikā, tiem, kas šobrīd jau studē vai studijas jau ir beiguši.

3 semestru bakalaura programmas (1,5 gads) ir lieliska iespēja iegūt starptautisku studiju pieredzi un paplašināt savu zināšanu loku citā studiju virzienā. Studijas noris: lekcijas – 2 semestri Dānijā, un prakses – 1 semestris Latvijas vai ārvalstu uzņēmumā.

– finansiālajām priekšrocībām studēt Dānijā: stipendijas 750 EUR mēnesī, studijas bez maksas,
– darba un dzīvošanas iespējām Dānijā,
– iespējām studēt Dānijā studentiem ar bērniem un ģimeni.

 

Prezentāciju vadīs profesors Stīns Hejndorfs no Dānijas Biznesa akadēmijas un Study Start konsultanti, kas dalīsies savā 10 gadu pieredzē konsultējot par iespējām studēt, dzīvot un strādāt Dānijā.

 

Tāpat prezentācijā būs iespējas dzirdēt mūsu studentu iespaidus studēt Dānijā. Par pieredzi Dānijā lasi arī sadaļā: Studentu pieredze

 

Dalība prezentācijā ir bez maksas.

Study Start sniegtās konsultācijas un pieteikšanās studijām ir BEZ MAKSAS! Plašāk: vietnē https://studystart.lv/prezentacija-4-feb-2017-studijas-danija/

 

Kontaktinformācija: info@studystart.lv

Kontaktinformācija bibliotēkā: 67037124