2010. gada 24. novembrī, plkst. 11.00, valsts aģentūra “Kultūras informācijas sistēmas” un publisko bibliotēku attīstības projekts “Trešais tēva dēls” rīkos preses konferenci par kompānijas Microsoft jauno programmatūras dāvinājumu Latvijas publiskajām bibliotēkām. Šis ziedojums ir viens no dāsnākajiem, kāds jebkad piešķirts Microsoft un Bila un Melindas Geitsu fonda Globālo bibliotēku programmas ietvaros.

 

Preses konferencē, kas notiks Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēkā “Vidzeme” Brīvības gatvē 206, piedalīsies kultūras ministre Sarmīte Ēlerte, Microsoft reģionālais vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā Marsels Šnaiders (Marcel Schneider), valsts aģentūras “Kultūras informācijas sistēmas” direktors Armands Magone. Ar video starpniecību klātesošos uzrunās Debora Džeikobsa (Deborah Jacobs), Bila un Melindas Geitsu fonda Globālo bibliotēku (Global Libraries) programmas direktore.

 

Pēc preses konferences mediju pārstāvji varēs iepazīties ar mūsdienīgu publisko bibliotēku un pārliecināties par bibliotēkas brīvpieejas datoru darbību!