Bezmaksas seminārs notiks 26. novembrī no plkst. 11:30 – 16:00, ES Mājas 2. stāva konferenču zālē (Aspazijas bulvārī 28, Rīgā).

 

ES programma “Eiropa pilsoņiem” (2007-2013) ir izveidota, lai īstenotu aktivitātes, kuru mērķis ir atbalstīt plašu pasākumu klāstu un organizācijas, kas veicina aktīvu Eiropas pilsonisko apziņu – iedzīvotāju un pilsoniskās sabiedrības organizāciju iesaisti Eiropas integrācijas procesā. Tuvākais projektu iesniegšanas termiņš: 2013. gada 1. februāris.

 

2013. gads ir ES programmas “Eiropa Pilsoņiem” (turpmāk – Programma) pēdējais šajā darbības periodā. Tāpēc nepieciešams informēt gan pašvaldību, gan pilsoniskās sabiedrības organizāciju pārstāvjus par iespējām vēl apgūt atlikušo finansējumu šīs Programmas ietvaros, kā arī sagatavoties nākamajam, jaunajam Programmas darbības periodam.

 

Seminārā tiks sniegta praktiska informācija par Programmu, tās atbalsta iespējām pašvaldībām un pilsoniskās sabiedrības organizāciju projektiem, pieteikuma veidlapas aizpildīšanu, divu veiksmīgu projektu iesniedzēju pieredze pieteikumu sagatavošanā un īstenošanā, kā arī noderīga informācija par Programmas nākamo darbības periodu no 2014. gada, ko sniegs Eiropas Komisijas pārstāvis.

 

Semināra pirmajā daļā lielāks uzsvars tiks vērsts uz Programmas atbalsta darbībām pašvaldībām, savukārt otrajā daļā tiks stāstīts par atbalsta iespējām pilsoniskās sabiedrības organizācijām. Tomēr dalībnieki aicināti piedalīties abās semināra daļās, jo visas Programmas atbalsta darbības ir vienlīdz aktuālas gan pašvaldībām, gan pilsoniskās sabiedrības organizācijām.

 

Semināra programma

Lai piedalītos šajā seminārā, līdz 22.novembra plkst. 17:00 sūtiet pieteikumu, aizpildot anketu ŠEIT, vai sazinieties ar Andreju Lukinu, e-pasts:andrejs.lukinse simbolskm.gov.lv vai pa tālruni 67330289.

 

Seminārā vietu skaits ierobežots (50 vietas)!