No 2015. gada 27. februāra līdz 1. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā (Rīgā, Ķīpsalas ielā 8) notiks gada nozīmīgākais grāmatniecības pasākums – starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde “Latvijas Grāmatu izstāde 2015”.

 

Trīs dienas Ķīpsalā varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar rakstniekiem, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem, iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām izstādes cenām un Grāmatu maiņas punktā mainīties ar citu lasītāju grāmatām.

Kā ik gadu, izstāde pulcēs nozīmīgākos grāmatizdevējus Latvijā, arī autorus, grāmatmīļus un potenciālos izdevējus. “Latvijas Grāmatu izstāde”, gadiem ritot, ir kļuvusi par būtisku kultūras dzīves notikumu, kurš 2015. gadā, raugoties uz ģeopolitisko situāciju, top vēl jo svarīgāks. Grāmatizdevējiem tie ir jauni izaicinājumi ne tikai Latvijā, bet arī visās Eiropas valstīs.

“Latvijas Grāmatu izstāde” ir viens no veidiem, kā komunicēt un tuvināt tautas, rast kopīgus projektus gan izdevniecībām, gan autoriem, runāt par rakstītā vārda jēgu, būtību un sūtību pasaules vērtību telpas būvē. 

 

Papildinformācija