Konference ik gadu 2 – 3 dienas kādā no Latvijas pilsētām pulcē vairāk kā 1000 skolotājus, augstskolu mācībspēkus, pašvaldību un valsts iestāžu pārstāvjus, uzņēmējus un citus interesentus, kurus saista inovācijas un tehnoloģijas izglītībā, karjeras izveidē un uzņēmējdarbībā.

Šī gada konferences mērķi:

–            ienest radošumu un inovācijas mācību procesā, izmantojot IKT rīkus;

–            sekmēt zināšanu sabiedrības attīstību, daloties pieredzē par IKT izmantošanas iespējām mācību procesā;

–            izzināt darba devēju vajadzības un intereses jauno profesionāļu sagatavošanā;

–            veicināt jauniešu interesi un izpratni par uzņēmējdarbību, kā karjeras izvēles alternatīvu;

–            radīt izpratni par nepieciešamo atbalstu skolas jauniešiem uzņēmējdarbības uzsākšanai, informējot viņus par veiksmes stāstiem informācijas un augstajās tehnoloģijās balstītu ideju pārvēršanā iesācējuzņēmumos jeb Start Up;

–            iepazīstināt ar Latvijā īstenotiem Digitālās programmas Eiropā projektiem un iespēju izmantot to rezultātus ikdienas darbā.

Interesanti! Konferencē piedalīsies plaši pazīstami Latvijas un ārvalstu eksperti, pedagogi un uzņēmēji. Konferences laikā būs iespēja apmeklēt uzņēmumu ekspozīcijas, radošās darbnīcas kā arī doties ekskursijās uz Liepājas uzņēmumiem un skolām.

Svarīgi! Konferencē informēsim dalībniekus par Latvijas lomu Eiropas stratēģijā, iespējām pieteikties dažādiem Eiropas Savienības atbalsta instrumentiem. Latvijas Informāciju un Komunikāciju Tehnoloģijas Asociācija dalīsies ar savu pieredzi, ieviešot Digitālās programmas iniciatīvas nacionālā un lokālā mērogā. Ar pieredzi dalīsies Ventspils Bibliotēka, kas Reģionālajā mācību centrā īsteno izglītības aktivitātes dažādu vecumu iedzīvotājiem, kā arī Ventspils Digitālais centrs, kurā tiek īstenotas plašas digitālās izglītības programmas dažādu vecumu bērniem un jauniešiem.

Uzmanību! Šobrīd, reģistrējoties mājas lapā: www.latste.lv līdz 04.09.2016, ir iespēja 2 dienu dalības maksu segt par pazeminātu maksu, kas ir 20,00 eur/par dalībnieku.

Sekojiet jaunumiem mājas lapā www.latste.lv un sociālajos tīklos!

LatSTE 2016 kontakti un organizatori:

E-pasts: latste@liepu.lv; kontakttālruņi: 20003075, 29293835; weblapa: www.latste.lv