Uzņēmuma Mārketinga projektu vadītāja Liene Pčolka stāsta, ka šajā dienā notiks vairākas ekskursijas – tās ieplānotas pulksten 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 un 19.00. Vienā grupā iespējams uzņemt līdz 20 cilvēkiem, tādēļ interesentiem iepriekš jāpiesakās pa tālruni 63024501. Pieteikties ekskursijām var līdz 22. aprīlim.

Jo īpaši šajā dienā apmeklēt tipogrāfiju aicināti 9. un 12. klašu skolēni, studenti, kuri varētu būt potenciālie uzņēmuma darbinieki, un grāmatu mīļotāji. “Rādīsim, kā top grāmata no drukas līdz gatavam produktam,” tā L.Pčolka. Viņa piebilst, ka citu klašu skolēni šoreiz netiks uzņemti, jo tipogrāfija skolēnu ekskursijas uzņem visu cauru gadu.

Jāpiebilst, ka ekskursijas būs bez maksas. Transports uz tipogrāfiju, kas atrodas Langervaldes ielā 1a, netiks organizēts.

 

***

SIA “Jelgavas tipogrāfija” ir moderns un tradīcijām bagāts poligrāfijas uzņēmums, kas specializējies grāmatu, dienasgrāmatu, kalendāru, reklāmas materiālu un lietišķās poligrāfijas izgatavošanā. Jelgavas tipogrāfija ir viena no lielākajām Latvijā un Baltijas valstīs.

 

Uzņēmuma konkurētspējas pamatā ir nemainīgi augstas produkcijas kvalitātes nodrošināšana, augsta klientu apkalpošanas kultūra, racionāla un efektīva darba organizācijas sistēma, kas ļauj katram pasūtījumam atrast optimālo izgatavošanas veidu.Uzņēmumā izmanto gan modernas ražošanas iekārtas, gan progresīvus risinājumus darbu sagatavošanai un organizācijai. Jelgavas tipogrāfijai ir svarīgi ne tikai sasniegt rezultātus, bet arī būt aktīvai pašvaldības un valsts sociālajai partnerei un sabiedrības loceklei. Liela uzmanība tiek pievērsta apkārtējās vides aizsardzībai un ilgtspējīgas dabas resursu saglabāšanai.