Pati lektorīte un idejas iniciatore Ludmila Cīrule noteikti ir entuziaste, kas savu laiku un enerģiju labprāt veltīja intensīviem apmācību kursiem, kuru noslēgumā ikviens dalībnieks varēja droši apgalvot, ka bez zināšanām un prasmēm bešā nav palicis.

 

Mēnesis tika aizvadīts spraigās apmācībās, kuras regulāri divas reizes nedēļā divu stundu garumā pulcēja vienuviet zinātkāras un erudītas dalībnieces. Sākotnēji gan dalībnieces vēl bija nedrošas un nepārliecinātas, ar mazākām un lielākām priekšzināšanām, bet viss ir pārvarams, ja vien vēlēšanās un interese ir gana spēcīga. Tāpēc seniores, neatlaidīgi turpinot apgūt gan visvienkāršākās tekstu redaktora funkcijas, gan interneta pasaules noslēpumus, mācoties darboties ar skype un elektronisko pastu, sasniedza visnotaļ lieliskus rezultātus. Ne velti pēdējā mācību nodarbībā viena no meitenēm teica, ka jūtoties tā it, kā viņai būtu atvērušās acis. Zināt vairāk un prast darboties ar datoru – tā taču ir vienreizīga sajūta. Vai ne?

Noslēgumā vēl tikai jāpiebilst, ka viss šis nebūtu iespējams bez talantīgās skolotājas Ludmilas Cīrules idejām un darbiem. Paldies!