Šajā numurā literatūrai veltītajā sadaļā var lasīt Harija Ammera īsos stāstus, Antras Legzdiņas miniatūru, Elīnas Līces un Raimonda Miķelsona dzejas pirmpublicējumus, Induļa Cielaviņa eseju par populārākajām manipulāciju stratēģijām un tehnikām, Lauras Dreižes pētījumu par kopīgo un atšķirīgo starp fantāziju un fantastiku, kā arī jaunāko grāmatu apskatu.

 

Teātra cienītājiem šajā numurā tiek piedāvāta intervija ar Dramaturgu teātra aktrisi un režisori Annu Keriju Studenti, Sigitas Paulas Ceplēvičas apskats par Dailes teātra izrādi “Mūsējās”, saruna ar dramaturgu un režisoru Hermani Paukšu par teātra izrādi kā terapiju, teātra blogeru viedoklis par 2016./2017.gada teātra sezonu, visu Latvijas teātru repertuārs jūnijā, ziņas no Ginesa rekordu grāmatas un cita saistoša lasāmviela.

 

Savukārt, kinomākslas cienītāju uzmanībai tiek piedāvāta saruna ar Ilzi Gravu par dzīvi kino – toreiz un tagad, Alises Liepiņas pētījums par sirreālo kino, leģendārā kinorežisora Andreja Tarkovska pēdējā intervija, kā arī ieskats jūnija kino jaunumos.

 

Izdevniecības “Kultūra” izdotā jaunā informējošā un vispārizglītojošā žurnāla “Literatūra. Teātris. Kino.” mērķauditorija ir visi latviešu valodā lasošie, kas interesējas par literatūru, teātri, kino, kā arī TV un video vai kādu no šiem mākslas veidiem – neatkarīgi no vecuma. Žurnāls tiek izdots reizi mēnesī, to ir iespējams abonēt un saņemt pa pastu. Žurnāla cena 2017. gada 1 mēnesim – 3,80 euro, 3 mēnešiem – 10,40 euro, 6 mēnešiem – 19,80 euro, 12 mēnešiem – 38,60 euro. Izdevumu var iegādāties, rakstot pieteikumu uz izdevniecības e-pasta adresi: info@litekin.lv

 

Papildu informācija:

Gunārs Zīle

Tālr.: 26350460