2017. gada 29. jūnijā no plkst. 10.00 – 12.00 Kultūras informācijas sistēmu centra Mācību klasē (Rīga, Tērbatas ielā  53-7, 5. stāvā) notiks informatīvs seminārs “Wiley – jauni resursi un attīstības tendences”. Semināru organizē Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar kompāniju John Wiley & Sons Limited.

 

Darba kārtība:

  • Wiley aktualitātes, jauni piedāvājumi
  • Kompānijas attīstība, jaunas biznesa tendences
  • Sistēmas uzlabojumi un jauni modeļi
  • Piedāvātie resursi – žurnāli, grāmatas u.c. 
  • Konsorcija iespējas, elastīgi sadarbības nosacījumi 
  • Noslēgums, jautājumi un atbildes

 

Wiley www.wiley.com ir viens no pasaules lielākajiem zinātniskās, tehniskās, medicīnas un sociālo zinātņu literatūras izdevējiem. Kompānijai ir cieša sadarbība ar nozaru nozīmīgākajām akadēmiskajām un profesionālajām organizācijām un biedrībām, kas nodrošina izdevumu augstu konkurētspēju un kvalitāti. 

Wiley Online Library piedāvā  visplašāko daudznozaru tiešsaistes resursu kolekciju klāstu, aptverot tādas nozares kā dabas zinātnes,  medicīna un veselības aprūpe, tehnikas  zinātnes, sociālās un humanitārās zinātnes. Platforma nodrošina piekļuvi vairāk nekā 6 miljoniem rakstu no vairāk nekā 1500 žurnāliem, vairāk nekā 19 000 online grāmatām, simtiem uzziņu izdevumiem un recenzijām, pētījumu aprakstiem, protokoliem u.c. Šis tiešsaistes pakalpojums piedāvā vienkāršu un draudzīgu saskarni, intuitīvu navigāciju, paplašinātu funkcionalitāti un virkni personalizācijas iespēju. 

Seminārs notiek angļu valodā, to vada Michel de Winter, Institutional Sales – Account Manager Benelux & Baltics.

 

Kontaktinformācija: 

Agrita Sagalajeva 

Tālr.: 67844896

Epasts: agrita.sagalajeva@kis.gov.lv