Mudinām ikvienu izmantot šo ekskluzīvo iespēju pirmajam iegādāties populārā mūziķa Andra Kiviča autobiogrāfiju. Nopērkot grāmatu iepriekšpārdošanā, katram pircējam ir unikāla iespēja tajā dabūt autora Andra Kiviča personiski rakstītu veltījumu pēc pircēja izvēles. Turklāt dāvanā tiks piešķirts VIP ielūgums uz grāmatas atvēršanas pasākumu. Lai rūpētos par Andra Kiviča autobiogrāfijas fanu komfortu, iepriekšpārdošanā pirktās grāmatas pircējiem tiks izsūtītas pa pastu decembra sākumā.

 

Grāmatā Andris Kivičs atklāti stāsta par dažādiem savas dzīves aspektiem: par panākumiem basketbolā un mūzikā, iegūto slavu un fanu apbrīnu, kā arī par dzīves ēnas pusēm, piemēram, par negatīvajiem komentāriem internetā, privātās dzīves iztirzāšanu plašsaziņas līdzekļos un par sāpēm, ko rada neizdevušās attiecības. Grāmata būs Andra Kiviča vēstījums pasaulei, kurā viņš nesaudzīgi analizē ne tikai sevi, bet arī sabiedrību kopumā.

 

Andra Kiviča grāmatas nosaukums tiek turēts slepenībā un netiks izpausts līdz pat tās iznākšanas dienai – 2. decembrim. Grāmatas izdošanu informatīvi atbalsta Latviešu Radio.