2012. gada 6. jūlijā plkst. 13:00 Latvijas Drošības biznesa asociācijas telpās (Rīgā, F. Sadovņikova ielā 21 (1. st.)) notiks Latvijas Drošības biznesa asociācijas un izdevniecības “Drukātava” rīkotā grāmatas “Mauzeru pavēlnieki” prezentācija.

 

Prezentācijas tēmas:

– Grāmata “Mauzeru pavēlnieki” – pirmais precedents Latvijā – grāmatas autors (grāmatas autors prezentācijā nepiedalīsies, jo pēc viņa vārdiem “viņš drošības apsvērumu dēļ pagaidām vēlas palikt anonīms”) un līdzautori ir trīs bijušie Latvijas Valsts Policijas vadoši un pusvadoši darbinieki

– Grāmatas saturs kā reāls juridiskais padomdevējs lasītājiem

– “Mauzeru pavēlnieki” kā Latvijas policistu ikdienas atspoguļojums ar humoristisku dzirksti

 

Prezentācijā piedalīsies:

• Jānis Zeps, Latvijas Drošības biznesa un Latvijas Robežsargu asociācijas prezidents, grāmatas tapšanas idejiskais līdzautors

• Andris Dauksts, jurists un grāmatas ilustrāciju autors

• Laima Baumane-Buholca, izdevniecības “Drukātava” projektu direktore

 

Par Latvijas Drošības biznesa asociāciju

Sabiedriskā organizācija Latvijas Drošības biznesa asociācija (LDBA), izveidota uz 1997.gada 26.jūnijā dibinātās SO Apsardzes uzņēmumu asociācija bāzes, ir viena no lielākajām nevalstiskajām organizācijām Latvijā, kas apvieno tuvu pie trīsdesmit apsardzes, detektīvdarbības un drošības jomā darbojošos uzņēmumus un firmas, izstrādā un īsteno kopīgu darbības programmu, pārstāv un aizstāv biedru tiesības un intereses valsts, pašvaldību un citās institūcijās, tostarp starptautiskās organizācijās. Mērķu sasniegšanai LDBA piedalās ekonomikas un profesionālo attīstības programmu izstrādē, likumprojektu un tarifu politikas izvērtēšanā, negodīgas konkurences un korupcijas izskaušanā. LDBA sniedz metodisko, juridisko un konsultatīvo palīdzību saviem biedriem, aizsargā pret negodīgu konkurenci, pastāvīgi rūpējas par biedru darba, pakalpojumu klāsta popularizēšanu un to prestiža celšanu, kā arī brīvi izplata informāciju par savu un biedru darbību preses izdevumos un citos masu informācijas līdzekļos. Veicot sabiedrības vajadzību un to apmierināšanas nodrošināšanas izpēti drošības un apsardzes jomā, bez minētiem LDBA ir nospraudusi sev uzdevumu izglītot sabiedrību drošības un apsardzes, kā arī starptautiskā terorisma un tā apkarošanas jautājumos, rīcībai personas drošības un reālu terora draudu apstākļos. LDBA un tās biedru pakalpojumu kvalitātes standarti, profesionālās ētikas un kvalifikācijas kritēriji atbilst augstākajām Latvijas un Eiropas prasībām.

 

Par izdevniecību Drukātava

SIA Drukātava ir dibināta 2005.gada maijā kā privāts uzņēmums. Septiņu gadu darbības laikā kompānija sevi pierādījusi kā profesionālu un klientiem draudzīgu partneri, līdz ar to ir kļuvusi par nozīmīgu spēlētāju Latvijas digitālajā drukas tirgū. Drukātava klientu vidū ir tādas kompānijas kā Latvenergo, Lattelecom, Izzi, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā Universitāte, Latvijas Stradiņa Universitāte, Latvijas Sporta akadēmija, Banku augstskola, apmācību uzņēmumi, koledžas, institūti, izdevniecības. 2011.gadā uzņēmums ieguvis ISO 9001:2008 kvalitātes sertifikātu.

 

Papildu informācija:

Rasa Saliņa

Konsultante un praktiķe sabiedrisko attiecību jautājumos

Tālr.: 29145314