2018. gada 22. decembrī plkst.13.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas 2. stāvā (Brīvības ielā 49/53, Rīgā) otro reizi notiks akcijas ”Dzejas Rupors” dalībnieku dzejas lasījumi klātienē.

 

Starptautiskā dzejas festivāla “Dzejas dienas 2018” laikā sociālajā tīklā “Facebook” šogad pirmo reizi norisinājās akcija “Dzejas Rupors”, kuras ietvaros ikviens bija aicināts septiņās dienās ne tikai uzrakstīt un publicēt septiņus dzejoļus, bet katram interesentam tika arī dota iespēja gūt profesionālu dzejnieku komentārus un ieteikumus.

 

Citējot viena no akcijas moderatoriem, dzejas metra Aivara Eipura izteikumus portālā LA.lv 19.09. :“Pati akcija, sākumā neprognozējama, “aizgāja uz ur(r)ā”, turklāt optimālajā virzienā,” nepārsteidz, ka pēc akcijas noslēguma, tās dalībnieki turpināja publicēt dzeju Dzejas Rupors oficiālajā Facebook lapā, kā arī jau pāris mēnešus vēlāk daudzi no viņiem pašu sarīkotajā dzejas lasījumā “DzejasRupors.LIVE” uzstājās klātienē.

 

Arī šis pasākums, sākumā neprognozējams, “aizgāja uz ur(r)ā”, tieši tādēļ tiek turpināts. Baudīt dzeju dzīvajā izpildījumā laipni aicināts ikviens klausītājs!

 

Vairāk par akciju, kā arī jauno dzejnieku dzeja lasāma Dzejas Rupors oficiālajā Facebook lapā.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Maija Priedīte

Tālr.: 26195607

E-pasts: DzejasRupors.Live@gmail.com