Ceturtdien, 20. septembrī pl. 18.00 Dzejas dienas 2018 noslēguma vakars Valmieras integrētajā bibliotēkā, Cēsu ielā 4.


Dzejas lasījumos piedalās Tamāra Skrīna, Daina Sirmā, Agnese Rutkēviča, Inga Pizāne, Juris Helds, Viks. Vakaru vadīs Andris Akmentiņš.

 

Dienas gaita: priekšpusdienā Dzejas stundas divās Valmieras skolās un pansionātā, tad dosimies uz Burtniekiem, vakarpusē lielais dzejas dienu pasākums Valmieras integrētajā bibliotēkā, Cēsu ielā 4.

 

Pl. 10.00 Valmieras integrētās bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā norisināsies pasākums “Lielā maisa dzejolis”.

 

Pl. 11.00 plānota „Dzejas meistardarbnīca” skolu jaunajiem literātiem Valmieras integrētās bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā. Tikšanās ar dramaturģi un dzejnieci Agnesi Rutkēviču.

 

Pl. 14.00 Ar dzejniekiem tiksimies BURTNIEKU MUZEJA zālītē.

 

Pl. 18:00 Autoru vakars Valmieras integrētajā bibliotēkā.

 

“Aicinām Valmieras skolotājus, skolēnus un studentus, kā arī ikvienu valmierieti ar domām un jūtām iedvesmoties no dzejnieku valodas brīvības un atziņu daudzveidības, tā noskaņojoties jaunajam mācību gadam. Pie bibliotēkas durvīm Valmieras puiku skulptūrā ir izteikts Dzejas dienu ideāls – jaunības degsme jebkurā vecumā un brīva domu apmaiņa…” tāds šogad ir vēstījums no Dzejas dienu 2018 sarīkojuma Valmieras integrētajā bibliotēkā vadītāja – dzejnieka, rakstnieka un dziesminieka Andra Akmentiņa.