2015. gada 6. martā plkst.18.00 J.Akuratera muzejā (Rīgā, O.Vācieša ielā 6a) vienīgo reizi būs iespējams vērot Dinija A. Deģa monoizrādi “Pilota – vecpuiša dzīves krāšņums” – pirms to aizslēgs uz rekonstrukciju.

Šo monoizrādi producē biedrība “Slepenie aģenti”, kas kopš 2012. gada februāra specializējas pašvaldību svētku, literāro šovu radīšanā un kultūrvēsturisku grāmatu izdošanā. Režisors – Aivars G. Helds (“Latvijas Komēdijas teātris”), stiliste Evelīna Bunta, muzikālais konsultants – Juris Rozenbergs (“Mezzoforte”).

Kopš pirmajām publikācijām žurnālā “Karogs” un laikrakstā “Kultūras forums”, kā arī Jāņa Rokpeļņa un Aivara Eipura Dzejas meistardarbnīcām, iznākuši jau četri mīlas un erotiskās dzejas krājumi – “Debesu žonglieris” (Antēra, 2005), “Siržu bokss” (Passion book, 2007), “Tango reibums” (Passion book, 2010) un “Dzeja, kas paceļ” (Slepenie aģenti, 2015) un autors var atskatīties uz 10 gadiem nodzīvotiem dzejas pasaulē.

Tāpat Dinijs A. Deģis ir ražīgs un profesionāls romānu rakstnieks – “Nesodāmais avantūrists” (Turība, 2009), “Mellsila pirāti” (Jumava, 2011), “Marijas ielas koķetes” (Jumava, 2012), “Kristaps Morbergs. No baskāja par multimiljonāru” (Turība, 2014), “Vīru dūša” (Slepenie aģenti, 2014 – 1.daļa).

Būs arī kādi muzikāli pārsteigumi un ekspromti no draugu puses.

Ieeja par brīvu – biļetes dāvina “Slepenie aģenti”.

Vairāk:
http://slepenieagenti.lv
https://www.facebook.com/addegis
http://www.akurateramuzejs.lv