Jā, arī bibliotēkā ir iespējams dejot! Tikai šoreiz citādākā formātā. Trīs diskžokeji, katrs ar savu muzikālo pasauli, cīnīsies par dejotāju uzmanību. Kurš uzvarēs šajā sacensībā? To noteiks dejotāji! 


Klusā diskotēka – šāds pasākuma formāts ir plaši pazīstams ārzemēs, taču Latvijā vēl tikai gūst popularitāti. Klusajā diskotēkā mūzika tiek pārraidīta austiņās, kuras izsniedz katram apmeklētājam. Jums ir iespēja izvēlēties starp trim kanāliem un trim dīdžejiem. 
Par dejotāju uzmanību cīnīsies  DJ Ausma ar latviešu mūzikas zelta fondu. DJ duets “Gribam būt dīdžejas” spēlēs tikai hītus un DJ All-viss atskaņos mūziku, kas sevī ietver fanku, hiphopu, regeju, džezu un pat Latīņamerikas ritmus. 


Pasākumā var piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, austiņās ir iespējams regulēt skaļumu un izvēlēties sev tīkamāko mūziku. Kafejnīca “Ezītis miglā” rūpēsies, lai izslāpušie tiktu pie atspirdzinājumiem, darbosies arī miera zona, kurā atpūtināt nogurušās kājas.


Vienlaicīgi LNB plašajā 1. stāva ātrijā dejot varēs pat 600 cilvēku!Ieeja bez maksas.
Pasākumu rīko Latvijas Nacionālā bibliotēka sadarbībā ar “BRUMO Silent disco”Pasākums notiek Baltās nakts Iniciatīvas programmas ietvaros.  

 

 
Papildu informācija:

Augusts Zilberts

Sabiedrisko attiecību vadītājs

Latvijas Nacionālā bibliotēka

E-pasts: augusts.zilberts@lnb.lv

Tel.: +371 26472501