Aicinājumam atsaukušās un dalību akcijā pieteikušas vairākas Reģionu galvenās bibliotēkas – Aizkraukles bibliotēka, Bauskas Centrālā bibliotēka, Cēsu Centrālā bibliotēka, Dobeles novada Centrālā bibliotēka, Jēkabpils Galvenā bibliotēka, Kuldīgas Galvenā bibliotēka, Limbažu Galvenā bibliotēka, Līvānu Novada Centrālā bibliotēka, Madonas novada Galvenā bibliotēka, Preiļu Galvenā bibliotēka, Rīgas Centrālā bibliotēka, Salaspils novada bibliotēka, Talsu Galvenā bibliotēka, Valkas novada Centrālā bibliotēka,  Ventspils bibliotēka.

 

“Latvijas bibliotēkās ikviens iedzīvotājs var saņemt laipnu, pretimnākošu attieksmi un zinoša bibliotekāra konsultāciju daudzveidīgajā informācijas piedāvājumā. Tieši tādēļ ir gandrīz vai pašsaprotami, ka bibliotēkas iesaistās Laba servisa akcijā kā atbalsta partneres, jo Latvijas bibliotekāres savā profesionālajā darbībā ir labs paraugs tam, kādai ir jābūt klientu apkalpošanas kultūrai – ieinteresētai, godprātīgai un uz klienta vēlmēm orientētai,” uzsver Kultūras informācijas sistēmu centra direktors Armands Magone.

Kampaņu “Uzslavē labu servisu!” veido divas vienlīdz būtiskas sadaļas – sabiedrības uzslavas, kas tiek izteiktas visu martu par dalībniekiem, kas snieguši izcilu klientu servisu, un klientu servisa novērtējums, ko veic sadarbības partneris DIVE Latvija, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas eksperti. Vērienīgajā pētījumā visā Latvijā piedalās kampaņas dalībnieki un pētījuma rezultāti tiks prezentēti kampaņai noslēdzoties.

 
Klientu apkalpošanas kultūras līmeni vērtēs trīs kategorijās – Bizness patērētājiem, Bizness biznesam un Valsts un pašvaldību iestādes.

 

Akcijas uzvarētāji tiks paziņoti 12. aprīlī noslēguma pasākumā, kurā nosauks TOP 50 Latvijas uzņēmumus un iestādes, kas pēc sabiedrības un ekspertu vērtējuma sniedz izcilu klientu servisu. Šie uzņēmumi tiks apbalvoti ar Labsserviss.lv kvalitātes zīmi “Klienti mūs uzslavē 2013”.

 

Anketas var aizpildīt apkalpošanas vietās – Galvenajā, Bērnu, Pārventas un Gāliņciema bibliotēkās. Ikviens var uzslavēt labu servisu http://www.uzslave.lv vai zvanot 1188!