Atnākot uz VNF JIL romantiski izdekorēto telti, Tev būs iespēja atrast savu īsto grāmatu pēc tikai tās citāta un žanra, tā modinot teicienu ”neskati vīru pēc cepures” grāmatu pasaulē. Tik vienkārši!Vienas grāmatas cena 3 eiro, bet divas grāmatas iegūsiet par 5 eiro. Visi ienākumi no labdarības akcijas nonāks VNF JIL krājkasītē, lai jau pavasarī atbalstītu citu jauniešu labās idejas projektu konkursā “Jaunieši dod iespēju jauniešiem”.

 

VNF Jauniešu ideju laboratorijas akcijai “Aklais randiņš ar grāmatu” grāmatas dāvājuši apgāds “Jānis Roze” un “Zvaigzne ABC”, SIA “Latvijas Grāmata”, Valmieras integrētā bibliotēka, Koņu pagasta bibliotēka un citi labdari, kas dāvinājuši grāmatas, kā arī tehniski atbalsta Valmieras Kultūras centrs, Valmieras Pārgaujas ģimnāzija un Valmieras Viestura vidusskola.

 

Iedomājies tik! Romantiska atmosfēra, ziedi, mūzika un noslēpumainas, līdz galam neiepazītas grāmatas. Atnāc un izvēlies īsto, kurai pirms tam būtu pagājis garām!Ikdienā VNF JIL aicina jauniešus būt aktīviem savas pilsētas un novada iedzīvotājiem un nodarbojas ar finanšu piesaisti, lai dotu iespēju jauniešiem īstenot savus projektus. Līdz šim jau organizēti astoņi projektu konkursi jauniešiem, kuru ietvaros īstenotas vairāk nekā 30 idejas.

 

 

Papildu informācija:

Samanta Berga

VNF Jauniešu ideju laboratorijas

Labdarības akcijas “Aklais randiņš ar grāmatu” koordinatore

Tālr.: 26035182

E-pasts: laboratorija@vnf.lv

http://www.vnf.lv/jauniesi/