Šoreiz literatūrai veltītājā sadaļā žurnāla veidotāji iekļāvuši Birutas Zujānes stāstu “Mazais Toms jeb kokam nav spārnu”, Undīnes Arājas miniatūru “Melnbaltais motīvs II”, Gata Beināra, Alberta Medņa un Elmāra Treija dzejas pirmpublicējumus, atziņas par dzeju un dzejniekiem un jaunumus Latvijas izdevniecību piedāvājumā.

 

Teātra mākslai veltītajā sadaļā interesenti var iepazīties ar jaunās dramaturģes Žanetes Dondukovas lugu “Deja lietū”, gūt ieskatu Dailes teātra izrādē “Pielūdzēja Nr. 1”, izlasot šīs izrādes apskatu “Nelaimes pārtapšana par Likteni”, mazliet ieskatīties teātra vēstures spogulī un uzzināt vairākus interesantus faktus par teātri no Ginesa rekordu grāmatas. Žurnālā apkopotas arī novembrī gaidāmās Latvijas teātru pirmizrādes un teātru repertuārs šajā mēnesī.

 

Bet sadaļā, kas veltīta kino mākslai, šoreiz saruna ar lielu skatītāju interesi raisījušā LTV seriāla “Likteņa līdumnieki” un daudzu citu populāru televīzijas seriālu veidotāju režisori Virdžīniju Lejiņu, atsauksmes par filmu “Tulpju drudzis”, žurnāla veidotāju piedāvātā filmu izlase un ieskats novembra kino jaunumos.

 

Izdevniecības “Kultūra” izdotā informējošā un vispārizglītojošā žurnāla “Literatūra. Teātris. Kino.” mērķauditorija ir visi latviešu valodā lasošie, kas interesējas par literatūru, teātri, kino, kā arī TV un video vai kādu no šiem mākslas veidiem – neatkarīgi no vecuma. Žurnāls tiek izdots reizi mēnesī, to ir iespējams abonēt un saņemt pa pastu. Izdevumu var iegādāties, rakstot pieteikumu uz izdevniecības e-pasta adresi: info@litekin.lv

 

Papildu informācija:

Gunārs Zīle

Tālr.: 26350460