Latvijā ir vēl 349 bibliotēkas, kurām nepieciešams žurnāls “Ir”, bet ierobežoto resursu dēļ to nav iespējams abonēt. Tā bibliotēkas ir atzinušas šā gada aprīlī un martā veiktā Latvijas publisko un skolu bibliotēku aptaujā, kuru veica “Ir” kopā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku.

Iedvesmojoties no AS “Latvijas Finieris” iniciatīvas, žurnāls “Ir” aicina arī citus  uzņēmumus, privātpersonas un apvienības iesaistīties akcijā, papildinot Latvijas bibliotēku piedāvāto žurnālu klāstu ar kvalitatīvu un objektīvu mediju, kas analizē aktualitātes Latvijā un pasaulē, skaidro notikumus politikā, ekonomikā un kultūrā, stāsta par biznesa veiksmēm, iedvesmojošām idejām un unikāliem dzīvesstāstiem.

Bibliotēku saraksts, kurām vēl nepieciešami abonementi, un informācija par to noformēšanu pieejama mājaslapā www.irir.lv/bibliotekas
 
Žurnāla “Ir” komanda tic – ap mūsu žurnālu pulcējas domubiedri, kas interesējas, iedziļinās un dara. Jo vairāk mūsu domubiedru būs sabiedriskajā dzīvē un uzņēmējdarbībā, zinātnē un kultūrā, jo labāk klāsies Latvijai!
 
Vairāk informācijas: www.irir.lv/bibliotekas, abonesana@ir.lv, 67281588