Pavisam spēlē piedalījās 11 komandas: no Cēsu 1. pamatskolas, Cēsu 2. pamatskolas, Cēsu pilsētas  Pastariņa sākumskolas, Cēsu pilsētas pamatskolas, Līvu pamatskolas un Rāmuļu pamatskolas.

Konkursu bibliotekāri organizēja ar mērķi attīstīt bērnu erudīciju un rosināt pievērst uzmanību Latvijas daudzveidībai.

Konkursu bibliotekāri organizēja ar mērķi attīstīt bērnu erudīciju un rosināt pievērst uzmanību Latvijas daudzveidībai.

Visām dalībnieku grupām bija sagatavoti 10 jautājumi, katru 100 punktu vērtībā. Ikvienam jautājumam bija arī 2 papildiespējas, kuras varēja izmantot, zaudējot 30 vai 50 punktus.

Komandā bija kapteinis un četri dalībnieki un labāk veicās tiem, kuri prata savstarpēji sadarboties, ieklausoties pārējo domās un priekšlikumos.

3.- 4. klašu grupā visvairāk punktu ieguva Cēsu Pastariņa sākumskolas komanda, kurā darbojās Matīss Loginovs, Evelīna Kukarela, Elīza Ropša, Eduards Veitners ar komandas kapteini Ilzi Kampenusu. 5.-7. klašu grupā viserudītākie izrādījās bērni no Cēsu pilsētas pamatskolas, kuras komandā darbojās Kristiāns Kociņš, Linards Romka, Laura Rozīte, Krišjānis Tiltiņš un komandas kapteine Elizabete Ulmane. Patīkami bija vērot arī komandu noformējumu.

Prieks bija konkursa organizētājiem un pašiem dalībniekiem par skolotāju atsaucību un līdzi jušanu. Pedagogi šo spēli novērtēja kā radoši pārdomātu un interesanti organizētu, kas skolēniem sniedz gan zināšanas, gan pozitīvas emocijas.

Balvas konkursa uzvarētājiem finansēja Pašvaldības aģentūra Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs.