2016. gadā organizācija Public Libraries 2020 aicināja EP deputātus izveidot EP bibliotēku atbalsta grupu. Grupā reģistrējies 71 EP deputāts, no Latvijas A.Pabriks, S.Kalniete, R.Zīle. Šo grupu vieno interese par bibliotēkām kā nozīmīgu resursu katra cilvēka personīgajai izaugsmei un sabiedrībai kopumā. http://www.publiclibraries2020.eu

 

Valmieras integrētā bibliotēka ir Eiropas Parlamenta deputāta sadarbības partneris šīs vasaras lasīšanas veicināšanas aktivitātēs. Bibliotēkā notika diskusija par lasīšanas nozīmi, kā arī A.Pabrika iniciētā fotoprojekta izstādes atklāšana “Latvijas kultūrceltņu mantojums laikmeta griežos”.


Kopā strādājam un kopā svinam! Artis Pabriks kopā ar bibliotēkas personālu un lasītājiem, kuri aktīvi iesaistās bibliotēkas pakalpojumu attīstībā, piedalījās arī Valmieras pilsētas svētku gājienā “Valmiera lepojas”.

 

Prieks par bibliotēkas draugiem!

 

Visi laipni lūgti piedalīties Valmieras bibliotēkas vasaras lasīšanas aktivitātēs – Bērnu apkalpošanas nodaļā mazos draugus sagaidīs “Zvirbuļa vasaras lasīšanas grāmatu grozs” un “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”, savukārt pārējie apmeklētāji noteikti atradīs ko sev piemērotu īpaši sagatavotajā un regulāri papildinātajā vasaras grāmatu izlasē.

 

FOTOGALERIJA