2017. gada 21.decembrī plkst.14.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēka “Vidzeme” (Brīvības gatvē 206, Rīgā) aicina uz tikšanos ar sertificētu astroloģi, žurnāla “Praktiskā Astroloģija” galveno redaktori Gunu Kārkliņu.

 

 Astroloģiju Guna Kārkliņa mācījusies “Horoskopu pasaules” skolā, zināšanas papildinājusi privātās nodarbībās, semināros, pašmācībā un savā privātpraksē. “Tas ir process mūža garumā, kas nekad nebeidzas un, jo vairāk uzzini, jo plašākas tāles paveras, un atkal apzinies, ka patiesībā zini tikai mazu kripatiņu no iespējamā,” uzskata astroloģe.

 

 2009. gadā izdevniecība “Antēra” laidusi klajā Gunas Kārkliņas grāmatu “Klīnika”, 2011. gadā izdota grāmata “Izprast sevi, savu ceļu: astroloģijas noslēpumi”.

 

 “Astroloģija nav gatava dzīves recepte, nedz Likteņa nenovēršamības tulkojums. Tas ir instruments, kā katram pēc savas brīvas gribas un izvēles dzīvot harmoniskāk un izmantot labvēlīgos zvaigžņu stāvokļus, lai sakārtotu dzīvi, biznesu un darītu labus darbus. Astroloģija arī norāda, kur jābūt apdomīgākam un piesardzīgākam. Bet ļoti daudz kas – mūsu pašu rokās,” apgalvo Guna.

 

 Uz tikšanos laipni gaidīti visi interesenti!

 

 Kontaktinformācija bibliotēkā:

Tālr.: 67181216

E-pasts: vidzeme@rcb.lv

 

 

Informāciju sagatavoja:

Irina Bibika

RCB filiālbibliotēkas “Vidzeme” galvenā bibliotekāre

Tālr.: 67181214