2019. gada 19. februārī plkst. 18.00 Talsu Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos ar rakstnieku un žurnālistu Arno Jundzi.

Grāmatu sērijā “Mēs. Latvija, XX gadsimts” iznācis A.Jundzes romāns “Sarkanais dzīvsudrabs”- stāsts par mūsu valsts neseno vēsturi, pagājušā gadsimta pēdējo desmitgadi, sākot ar 1989./ 90. gada jaungada nakti un noslēdzoties uz jaunas tūkstošgades sliekšņa. Jundzes skatījumā šis ir lielas izlikšanās, melu un liekulības laiks, tikpat iluzors kā krāpnieciskos nolūkos par lielu summu pārdodamais “sarkanais dzīvsudrabs”.

A. Jundze beidzis Latvijas Universitāti, ieguvis filoloģijas doktora grādu. Strādājis LZA, preses izdevumos, LTV, darbojies Literatūras un grāmatniecības padomē, VKKF padomē, no 2015.gada ir Latvijas Rakstnieku savienības priekšsēdētājs. Guvis plašu popularitāti kā rakstnieks un kultūras žurnālists. Sarakstījis grāmatas bērniem un romānu pusaudžiem, stāstu krājumu “Gardo vistiņu nedēļa” (2012), romānus “Putekļi smilšu pulkstenī” (2014), “Bergs & relikviju mednieki” (2016) un “Sarkanais dzīvsudrabs” (2017). Darbi tikuši nominēti prestižām kultūras godalgām, ieguvuši vairākus apbalvojumus.

Laipni aicināti!