7. maijā plkst. 14.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Dzejas lasītavā (Brīvības ielā 49/53, 7.stāvā) notiks dzejas pēcpusdiena – tikšanās ar jauno dzejnieci Initu Dzērvi, kā arī dzejas krājuma, vairāku autoru kopdarba, „Kad rozes nenovīst” prezentācija.


Šajā pavasarī dzejniecei Initai Dzērvei, kopā ar vēl sešiem citiem autoriem – Aigaru Kadilu, Ziedīti Kalnu, Rigondu Pētersoni, Diamantu Serebro, Inesi Strautmali un Lanu Upīti iznācis kopīgs dzejas krājums „Kad rozes nenovīst”, kas ir jau trešais šāda veida projekts, kurā piedalās Inita Dzērve. Šis notikums dzejniecei ir ļoti īpašs, jo pēc teju trīs gadu ilgas klusēšanas tā ir iespēja atkal parādīties plašākai publikai.

 

Inita Dzērve ir dzimusi un augusi Ventspils novadā, bet šobrīd strādā un mācās Rīgā. Brīvajā laikā dodas uz Ventspils novada Ziru pagastu, kur rod iedvesmu savai dzejai. Raksta to, ko arī pati gribētu lasīt. Uzskata, ka dzeja ir vajadzīga, lai palīdzētu saprast sevi un citus, lai spētu kaut ko mainīt savā dzīvē.

 

Inita Dzērve saka: „Man ir milzīgs prieks par šo iespēju parādīt sevi ne tikai Ventspils, vai Liepājas novadā organizētajos pasākumos, bet arī Rīgā. Ikkatrs dzejas mīļotājs tiek sirsnīgi gaidīts un aicināts uz manas dzejas pēcpusdienu.”


Šajā pasākumā būs iespēja dzirdēt dzejoļus no krājuma „Kad rozes nenovīst”, kā arī pavisam jaunus, vēl nekur nepublicētu jaundarbu lasījumus dzejnieces Initas Dzērves izpildījumā.

 

Laipni aicināti visi dzejas mīļotāji!

 

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67037124