2017. gada 28. decembrī plkst. 17.00 Rīgas Centrālā bibliotēka (Brīvības ielā 49/53, 2.stāvā) sadarbībā ar grāmatu apgādu “Jumava” aicina uz tikšanos ar astrologu Andri Raču viņa jaunās grāmatas “Mana dzīves karte” atvēršanas svētkos.

Par jauno grāmatu tās autors Andris Račs saka šādi: “Grāmatas mērķis ir iemācīt pēc iespējas ātri atpazīt galveno dzimšanas kartē, kuru pašlaik katrs bez maksas var tehniski izveidot, ievadot savus dzimšanas datus kādā no daudzajām tīmeklī piedāvātajām bezmaksas programmām. Šīs grāmatas mērķis ir “iedot rīku”, kā to pareizi iztulkot. Ko nozīmē pareizi? Tas nozīmē, ka spēsi atšķirt svarīgo no mazāk svarīgā.”

Andris Račs ir astrologs, astroloģijas skolotājs un vairāku grāmatu autors. Kopš 1992.gada sniedz konsultācijas astroloģijā, kopš 1993.gada ir astroloģijas skolas vadītājs. Skolā mācījušies vairāki tūkstoši studentu, skolas filiāles bijušas Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā, Dobelē, Limbažos, Cēsīs, Valmierā un Gulbenē. Andris Račs organizējis 17 vasaras nometnes, kuras piedalījušies vairāk kā 60 dažādu pasniedzēju un vairāk kā tūkstotis dalībnieku. Andris Račs ir Latvijas Astrologu asociācijas dibinātājs un pirmais asociācijas prezidents (2000–2007), kā arī Latvijas Astrologu asociācijas profesionālo astrologu sertifikācijas komisijas loceklis.

Izdotas šādas Andra Rača grāmatas – „Astroloģiskais savedējs” (2005) „Mana mīlestības astroloģija” (2015), „Zvaigžņu dimantiņi” (2017) un „Mana dzīves karte” (2017).

Būsiet laipni gaidīti Andra Rača grāmatas atvēršanas svētkos!

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67181018