22.martā plkst.16.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēka „Kurzeme” (Jūrmalas gatvē 78d) aicina uz tikšanos ar aktrisi Lidiju Pupuri un grāmatas „Lida. Citādā” autori – žurnālisti Ingrīdu Strodu. 

 

Lidija Pupure beigusi Dailes teātra 3.studiju un teātrī strādā no 1960.gada. Aktrise joprojām iepriecina skatītājus gan uz Dailes teātra skatuves, gan dzejas lasījumos, gan kino un televīzijas ekrānā. Aktrises jaunākās lomas izrādēs: Trīne (Ērtas dzīvošanas mirklīši, 2015), Johans Sebastians Bahs (Iespējamā tikšanās, 2016), Mirela (Klusā daba ar resno puisēnu, 2016). 2012.gadā par lomu Jaunā Rīgas teātra izrādē „Vigīlija. Sapnis par nomodu” saņēmusi Spēlmaņu nakts balvu. 2016.gadā aktrises darbs novērtēts ar IV šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

 

Pazīstamā žurnāliste un publiciste Ingrīda Stroda sava darba mūža lielāko daļu – 25 gadus – strādājusi Latvijas Radio. Gandrīz 10 gadu garumā veidojusi autorprogrammu „Tēvu laipa šaizemē” par Latvijas pagastu vēsturi un kultūras dzīvi. Darbojusies arī Latvijas televīzijā un presē. Klasesbiedru mudināta, uzrakstījusi savu pirmo grāmatu, kura izdota pagājušajā gadā.

 

Laipni gaidīti visi interesenti!

Ieeja bez maksas.

 

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67419629