Vērtīgas atziņas un noderīgas zināšanas par drošību tika gūtas tematiskā pasākumā Esi vesels un laimīgs! Dzīvo zaļi!”. Bērni piedalījās Kārtības ruļļa izveidē, kā arī bibliotēkas noteikumu izstrādē.

Literāras pastaigas “Atklāsim neticamas lietas stāstos” laikā programmas dalībnieki pārliecinājās par daiļdarbu spēcinošo, pacilājošo un pat maģisko spēku. Stāstnieku laboratorijā, iedvesmojoties no redzētā, dzirdētā un sajustā, bērni veidoja katrs savu grāmatas dizaina noformējumu.

Radošo darbnīcu daudzveidība tika izdzīvota pasākumā “Sakarsētam prātam vajag darboties!” Bērni sacentās prāta uzdevumu risināšanas veiklībā, kas ļāva izjust komandas garu, kā arī gūt pozitīvas emocijas. Katrs dalībnieks iejutās gan zinātnieka, gan mākslinieka lomā un iepazina arī pārējo radošo rokrakstu.

Visas vasaras garumā Bērnu bibliotēka “Zīlīte” piedāvā tematiskus pasākumus arī bērnu un jauniešu vasaras nometņu grupām. Jūnijā bibliotēku apmeklēja 3 nometņu grupas – kopumā 70 dalībnieki.

Lasītveicināšanas programma turpināsies arī jūlijā un augustā. Gaidām jaunus domubiedrus ceturtdienās no plkst. 11.00 līdz 13.00.

Tieši Tev ir iespēja piedalīties vasaras izaicinājumā un kļūt par aktīvāko lasītveicināšanas programmas “Skaistā vasara bibliotēkā” dalībnieku, un noslēgumā saņemt pārsteiguma balvas!