Lasītveicināšan s programmas pirmā nodarbība tika veltīta Daugavpilij – pilsētai ar māju sajūtu. Notika intelektuālā spēle ar moto “Atceramies pagātni, uztveram tagadni, ielūkojamies nākotnē!”.


Programmas turpinājumā tika rīkota veselības stunda ”Esi vesels un laimīgs!”, darbojās pētnieku darbnīca “Neparastie augi un dzīvnieki” un jūnija izskaņā notika literāri tematiskais pasākums “Gribulītim acis zib, Gribulītis visu grib!”.

 

Šīs programmas ietvaros Bērnu bibliotēka “Zīlīte” piedāvāja bērnu un jauniešu vasaras nometņu grupām apmeklēt tematiskus pasākumus otrdienās un trešdienās. Pasākumus apmeklēja 7 nometņu grupas – kopumā 170 dalībnieki.

 

Esam lepni, ka bērni un jaunieši vasaras brīvdienās aktīvi apmeklē bibliotēku un brīvajā laikā daudz lasa. Par to liecina ne tikai pastāvīga bibliotēkas lietotāju plūsma, bet arī lielais izsniegto grāmatu skaits.

 

Jūlijā lasītveicināšanas programmas ietvaros Bērnu bibliotēkā “Zīlīte” tiks organizēti daudzveidīgi pasākumi, kurus vieno tēma “Ceļošana”.

 

Gaidām jaunus dalībniekus, kas vēlas pievienoties domubiedriem, jo katram no Jums vēl ir iespēja kļūt par aktīvāko lasītveicināšanas programmas “Skaistā vasara bibliotēkā” dalībnieku un noslēgumā saņemt pārsteiguma balvas!