2015. gada 10. martā plkst. 17.00 Ventspils Galvenā bibliotēka (Ventspilī, Akmeņu ielā 2) aicina uz sarunu ar Sporta pedagoģijas maģistru, fitnesa konsultantu Normundu Rozenšteinu.

Sarunas tēma “Viegli būt formā!” būs noderīga tiem, kas interesējas par to, kā uzturēt sevi fiziskā formā. Dzirdēsiet padomus kādas nodarbības izvēlēties atbilstoši savai sagatavotībai, mērķiem un iespējām, kā nodarboties patstāvīgi, kontrolēt slodzi un izvairīties no riskiem. Uzzināsiet, kā veidojas mūsu fiziskās īpašības un kāpēc tās zaudējam, kādi ir vecuma un dzimuma atšķirīgie faktori.  Dzirdēsiet arī atbildes uz jautājumiem par vielmaiņas, uztura un fizisko aktivitāšu  kopsakarībām un to, kā izveidot savu uztura programmu.

N. Rozenšteins ir dzimis ventspilnieks, mācījies 4.vidusskolā, beidzis Murjāņu sporta ģimnāziju un Sporta akadēmiju (LVFKI). Bijis Latvijas izlases treneris vieglatlētikas daudzcīņās, Latvijas vieglatlētikas savienības ģenerālsekretārs.

Lai arī dzīve nesusi smagu pārbaudījumu- slimību, neatlaidīgi ar sevi strādājot, spējis to pārvarēt un atgriezties dzīvē. Tāpēc Normunds Rozenšteins saka: “Mana pieredze un zināšanas, kuras ir veidojušās profesionālajā sportā, augstskolā, maģistratūrā, trenējot izlases sportistus un noslēgumā atgriežot sevi dzīvē pēc smagas saslimšanas, ir tik daudzpusīgas un pamatotas, ka varat tām uzticēties”.

 

Ieeja uz pasākumu bez maksas, aicinām visus interesentus!

Informācija:
Vija Baško
Ventspils Galvenās bibliotēkas
Bibliogrāfijas un informācijas nodaļas vadītāja
Tālr.: 63623231

E-pasts: vija.basko@ventspils.lv