“Ikgadējus eseju konkursus rīkojam jau kopš 2007.gada un tagad jau tā ir kļuvusi par jauku tradīciju. Ir patīkami, ka varam atalgot eseju autorus ar balvām, tādējādi papildus rosinot skolēnus pārdomāt un noformulēt viedokli jautājumos, kas tiem pašiem šķiet aktuāli. Ceram arī šī gada konkursā saņemt daudz unikālu un radošu darbu,” tā interneta bibliotēkas “Atlants.lv” vadītājs Gatis Sprūds.

 

Interneta bibliotēkas “Atlants.lv” rīkotais konkurss, kā tas jau ierasts, izceļas ar iespaidīgu balvu fondu – “Eseju konkursa 2013” uzvarētājs saņems vienreizēju stipendiju 200 Ls apmērā, savukārt viņa atbalstošais skolotājs saņems 50 Ls lielu prēmiju. Otrās vietas ieguvējs saņems 30 Ls vērtu dāvanu karti pirkumiem “Atlants.lv” un 20 Ls vērtu dāvanu karti pirkumiem “BezRindas.lv”, savukārt trešās vietas ieguvējs saņems 20 Ls vērtu dāvanu karti pirkumiem “Atlants.lv” un 10 Ls vērtu dāvanu karti pirkumiem “BezRindas.lv”.

 

Reģistrācija un eseju iesniegšana konkursam norisinās konkursa interneta vietnē “www.atlants.lv/konkurss“. Turpat pieejams konkursa nolikums un apskatāmas visas iesniegtās esejas. Ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja piedalīties konkursam iesniegto eseju vērtēšanā – publikas vērtējums sastādīs pusi no eseju kopvērtējuma, savukārt otru pusi – interneta bibliotēkas “Atlants.lv” izveidota žūrija.

 

Interneta bibliotēka “Atlants.lv” izsaka pateicību “Eseju konkursa 2013” partnerim, biļešu servisam “BezRindas.lv”, kā arī informatīvajiem atbalstītājiem – “E-klase.lv”, “Inbox.lv” un “BOOT.lv”!