Tomass fon Rotenburgs dzimis Berlīnē. Tēva profesionālās darbības dēļ viņš uzauga galvenokārt ārzemēs (Afganistānā, Japānā un Dienvidāfrikā) un jau bērnībā izrādīja interesi par Rietumu medicīnai neraksturīgiem ārstniecības veidiem. Dzīve vienmēr mazliet noslēpumainajā svešatnē modināja viņā vēlmi ieskatīties dziļāk ārēji pamanāmos fenomenos. Aizvien noteiktāk nobrieda lēmums kļūt par dziednieku. Sākotnēji viņš specializējās homeopātijā, bet tikšanās ar laulāto Jungu pāri, eļļas dispersijas vannu izgudrotājiem, kļuva par īstu pagrieziena punktu viņa dzīvē. Šo vannu dziednieciskās iedarbības iedvesmots, Tomass fon Rotenburgs arvien vairāk iedziļinājās ēterisko eļļu būtībā. Drīz vien tās kļuva par viņa dziednieka prakses galveno sastāvdaļu un rosināja grupu semināros pievērsties ēterisko eļļu īpašību izpētei. Atziņa, ka ēteriskās eļļas ir dzīvas būtnes, ar kurām var komunicēt, pašos pamatos izmainīja viņa darbu ar ēteriskajām eļļām. Šo atziņu viņš 2009. gadā pirmo reizi atveda arī uz Latviju un turpina līdz pat šim brīdim, vadot seminārus un praktiskas nodarbības.

 

Pēc vairāk nekā 20 gadu ilgas praktizēšanas dziedniecībā un ilgās pieredzes darbā ar ēteriskajām eļļām, 2015. gadā Vācijā tika izdota Tomasa von Rotenburga rokasgrāmata «Heilkunde der ätherischen Öle». Pēc gada – 2016. gada novembrī Rīgā iznāca arī grāmatas tulkojums latviešu valodā – «Ēteriskās eļļas dziedniecībā». Tas ir pirmais grāmatas tulkojums. Autors atzīst, ka tieši ēterisko eļļu entuziasti Latvijā ir devuši vislielāko ieguldījumu grāmatas tapšanā.

 

Kā saka Tomass von Rotenburgs: «Šī grāmata ir daudzu cilvēku kopdarbs. Tai tapt palīdzēja tie, kuri uzticējās man un ēterisko eļļu būtnēm manā dziedniecības praksē, tie, ar kuru palīdzību arī es pats iemācījos tik daudz jauna – cilvēki, kuri manis vadītajos semināros mācījās un pētīja ēteriskās eļļas.» 

 

Balstoties uz savu pamatprincipu «jo pamatīgāk mēs izprotam kādu ēterisko eļļu, jo spēcīgāk tā iedarbojas», pieredzes bagātais dziednieks ieved lasītājus ēterisko eļļu aizraujošās pasaules noslēpumos. Vienlaikus grāmatā ir arī bagātīgas mājas aptieciņas apraksts, kas palīdz izprast ēterisko eļļu iedarbību saistībā ar to būtņu iemiesotajiem dzīves principiem. Trīspadsmit aprakstītajām ēteriskajām eļļām ir iespaidīgi plašs darbības spektrs visdažādāko slimību un simptomu gadījumos. Grāmatas daļā, kurā stāstīts par ēterisko eļļu pielietošanu, autors izsmeļoši iepazīstina arī ar maz pazīstamiem, taču īpaši iedarbīgiem ēterisko eļļu lietošanas paņēmieniem. Gan iesācēji, gan šīs jomas pazinēji grāmatā varēs gūt daudz vērtīgu atziņu. Grāmata noderēs gan pieredzējušiem ēterisko eļļu speciālistiem, gan ikvienam, kurš vēlas izmantot ēterisko eļļu spēku, lai dziedinātu sevi.

 

Pasākuma laikā būs iespēja iegādāties grāmatu «Ēteriskās eļļas dziedniecībā» un saņemt arī autora autogrāfu, kā arī iegādāties grāmatā aprakstītās ēteriskās eļļas.

 

Uz tikšanos laipni gaidīti visi interesenti! Ieeja bez maksas.