2017. gada 2. jūnijā plkst. 17.00 Pārventas bibliotēkā (Ventspilī, Tārgales ielā 4), pašvaldības īstenotās programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros, notiks psiholoģijas zinātņu doktores Diānas Zandes bezmaksas lekcija “Praktiski ieteikumi par bērnu disciplinēšanu pirmsskolas vecumā”.

 
Lai Ventspils kļūtu vēl draudzīgāka ģimenēm ar bērniem, pašvaldība ieklausās ventspilnieku priekšlikumos par vēlamajiem uzlabojumiem veselības aprūpē, pilsētas infrastruktūrā, izglītības, sociālās aprūpes, kā arī atpūtas un izklaides jomās. Pilsētā aktīvi tiek īstenoti un ieviesti uzlabojumi, daudzviet jau redzams paveiktais. Viens no ieteikumiem – organizēt lekcijas vecākiem par dažādām aktuālām, ar bērnu audzināšanu saistītām tēmām. Populārāko lektoru vidū visbiežāk minēta psiholoģijas zinātņu doktore Diāna Zande.  

Šogad D.Zande ar mazuļu vecākiem Ventspilī tikusies jau divreiz. Lekcijas “Kāpēc rodas strīdi ar bērnu un partneri un kā tos risināt veselīgi?” un “Kāpēc bērns neklausa un ko ar to darīt”, kas notika Galvenajā bibliotēkā, pulcēja vairāk kā 100 apmeklētāju.

Ņemot vērā māmiņu un jauno ģimeņu vēlēšanos pārrunāt dažādus jaunajiem vecākiem aktuālus jautājumus, un, pateicoties pašvaldības finansiālajam atbalstam, 2. jūnijā plkst. 17.00 D.Zande dalīsies savā psiholoģes un arī daudzbērnu māmiņas pieredzē lekcijā “Praktiski ieteikumi par bērnu disciplinēšanu pirmsskolas vecumā”. Pasākums notiks Pārventas bibliotēkā. 

Lekcijā “Praktiski ieteikumi par bērnu disciplinēšanu pirmsskolas vecumā” tiks skatītas sekojošas tēmas:

*  Vai pirmajā dzīves gadā bērnam jānosprauž robežas? 

* Dažas idejas par divgadnieka disciplinēšanu. 

* Pirmskolnieks un “mājas likumdošana”.  

 

 Lekcijas apmeklējums bez maksas. Aicinām visus interesentus!